Prefabrik Ev

Wiki Article

Sizde hemen seçtiğiniz ev modeline ait uygun fiyatı öğrenmek için teklif alabilirsiniz. Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2022 yılında ekonomik olması sayesinde hemen satın alabilirsiniz ve hemen evinizi kurabiliriz. Sizlerede evinizin içerisinde ailenizle birlikte huzurla çayınızı yudumlamak kalır. Prefabrik ev fiyatları diğer yapılarla karşılaştırıldığında oldukça uygun fiyatlı kalmaktadır. Değişen piyasa koşulları sonucunda her geçen yıl klasik usulde inşa edilen evler ve prefabrik ev fiyatı arasındaki makas açılmaktadır.

Karmod anahtar teslim prefabrik ev modelleri ile anahtarını çevirdiğinizde evinizde yaşamanız için her şeyin hazır olmasını sağlar. Evinizin için yüksek kaliteli iç dekorasyondan tam donanımlı bir mutfağa kadar arzu ettiğiniz her şeye sahip olmanızı garanti eder.

Prefabrik evler; doğal afetler ve deprem gibi risklerin gerçekleşmesi durumunda acil barınma ihtiyacını karşılamak, kırsal bölgelerde konut ihtiyacına cevap vermek, tatil köyleri gibi alanlarda konfor ve rahatlık sunmak amacıyla kullanılabilir.

Cephe kaplamalarında doğal çimento levha, fibercement malzeme kullanılması sayesinde yangın gibi risklere karşı dayanıklıdır. Su emme oranı betonarme yapılara göre minimal düzeydedir. Ses ve ısı yalıtımıyla avantaj sağlar.

Tıpkı dubleks prefabrik evlerde olduğu gibi farklı metrekare seçeneklerine sahip tek katlı prefabrik ev seçenekleri de, fark yaratan tasarımları ile müstakil bir ev hayali kuran alıcılar için beklentiyi yükselten ve hayalleri gerçek kılan bir seçenek oluyor.

Taban alanı 102 m2 olan İkiz prefabrik ev modeli, present day bir tasarım ile şık ve konforlu bir yaşam alanı sunar. three prefabrik ev modelleri yatak odası ve geniş bir oturma odası ile ev, geniş ailelerin ve arkadaş gruplarının keyifle vakit geçirebileceği bir mekan haline gelir.

Betonarme yapılardaki gibi prefabrik evlerde de ses ve ısı yalıtımı yapılmaktadır. Hatta elektrik tesisatı ve kanalizasyon sistemi prefabrik ev modelleri de bulunduğu için bu evlerde oldukça konforlu bir şekilde yaşayabilirsiniz. Yerleşim alanı ve systemına göre tasarlanabilen prefabrik evi ihtiyaç duyulması halinde tekrar sökerek başka bir yere taşıyabilirsiniz.

Buda prefabrik ev modelleri bir insanın prefabrik evi ile geçirebileceği bir ömür diyebiliriz hızlı şık uygun depreme dayanıklı az bakım gerektiren evlerin bide ömürlerinin bu kadar uzun olması tercih meselesi olmaktadır.

her alışverişte Akakçe yanınızda. Nerede olursanız olun alışverişe Akakçe'den başlayın.

Bu nedenle Karmod deprem konteyneri güvenli konut tercihinde ilk sırada yer almaktadır. Yeni nesil yapının yüksek yalıtımı enerji harcamalarını hissedilir oranda azaltmaktadır. Karmod konteyner ev kullanıldığı uzun yıllar boyunca enerji prefabrik ev harcama giderlerini azaltarak kazandırmaktadır.

Boyalarımız su bazlı olduğundan dolayı rahatlıkla istediğiniz zaman ev kirlendikçe boyayabilirsiniz. Bu yüzden her sezonda evinizi yıkayıp three-four senede bir ise bakım için boyamanızı öneririz.

Banyoların hepsine yeşil alçıpan uygulaması yapılmaktadır, fayans uygulamasını daha uygun bir şekilde yapılsın diye.

Karmod, müşterilerine tek katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya kadar pek çAlright farklı türde hazır prefabrik ev modeli sunar. Alanında uzman konut tasarımcılarının özgün çalışmalarıyla tasarlanan Karmod hazır ev modelleri aşağıdaki şekildedir:

Modern prefabrik ev fiyatları bir görünüme ve minimum bir tasarıma sahip olan tek katlı prefabrik ev seçenekleri, yaşam tarzında sadeliği belirlemiş kişilerin lawnımına koşuyor.

Report this wiki page